Tervetuloa sennuleirille Chevalux tallille Varsinais-Suomeen Koskelle!

Leirin ohjelma rakennetaan leiriläisten ja hevosten ympärille, pääosassa on tietysti ratsastaminen ja siinä kehittyminen, mutta haluamme panostaa ratsastajaan kokonaisvaltaisesti, jotta sinä voisit lähteä hymyssä suin, rentoutuneena ja reippaana takaisin arkeen. Leireillä on yhtenä päivänä istunta päivä jolloin keskitytään täysin ratsastajien istuntaan, istunta päivää muokataan osallistujien toiveiden mukaan, joka voi esim olla liinatyöskentely, tai yksityistunti (1/2h) jolloin ratsastaja saa yksityisiopetuksessa enemmän. Kahtena päivänä venyttely/joogatunti jotta saadaan lihakset palautumaan mahdollisimman hyvin päivän aktiviteeteista. Ratsastuksessa ryhmät ovat oppimisen eduksi pieniä, 3-4 ratsastajan ryhmiä. 
Torstain ratsastustunnin pidämme 1,5h mittaisena, usein tuntuu että vasta sen viimeiset 10min heppa ja yhteistyö toimii, pidennetyllä tunnilla saamme jälleen hieman lisävolyymia ratsastukseen ja ahaa elämyksiin :). Voimme myös yhtenä päivänä videokuvata kaikkien ratsastusta (tämä ei tietenkään ole pakollista :), mutta oppimisen kannalta erittäin hyvä apuväline). Kun päivän lihashuolto ja muut aktiviteetit on saatu pulkkaan, rentoudumme saunassa, paljussa sekä ruuan ja viinilasillisen ääressä. Tervetuloa nauttimaan!

Seniorileiri on tarkoitettu aikuisille (18-), jo alkeiskurssin suorittaneille ratsastajille aina aluetason ratsastajiin asti.

Leirillä asutaan päätalon pihapiirissä tunnelmallisessa aittarakennuksessa. 
Leirille saapuminen maanantai aamuna klo 8.00, mikäli tulet kauempaa voit saapua jo sunnuntai illalla. Leiri päättyy torstaina iltapäivällä.

Leirillä:

 • Opetushevosina tasokkaat ja tehtäviinsä soveltuvat ratsut.

 • Ratsastusta 7,5h, (torstain tunti 1,5h)

 • Teoriaa 2h

 • Venyttely/joogatunnit 2h

 • Leireillämme ratsastetaan tasoryhmissä.

 • Tallillamme iso aidattu ratsastuskenttä ja sateen/huonon sään yllättäessä voimme ratsastaa maneesissa.

 • Jokaiselle leirille voi tulla myös omalla hevosella.

 • Leireillä on täysihoito.

 • Syömme herkullista kotiruokaa, aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala.

 • Leiriläiset on vakuutettu.

 • Leireillä myös kaikkea muuta mukavaa!

 

Hinta 100€ + 300€

Varausmaksu (100€) tulee suorittaa viikon sisällä ilmoittautumisesta tilille FI 5047101020085131 , siten varmistat paikkasi leirillä. Loppuosa leirimaksusta tulee olla suoritettuna ennen leirille saapumista. Varausmaksua ei palauteta.

Noin 2 viikkoa ennen leirille saapumista jokaiselle lähetetään sähköpostitse leiri-info, josta saat lisätietoa leiristä.

MUISTATHAN ILMOITTAA ERIKOISRUOKAVALIOSTASI ENNEN LEIRILLE SAAPUMISTA!  (kaikki ruoka on laktoositonta).

 

Ilmoittautumiset sekä lisätiedot sähköpostitse info@chevalux.com. Lisätiedot Elinalta, 0408414479